Pastasallad med kassler & ananasdressing

Pastasallad med kassler & ananasdressing
Vi har fått några härligt varma dagar senaste tiden och då blir jag genast sugen på sallad. Perfekt att ta med ut i burkar till picknicken. Tänkte bjuda er på mitt super goda kassler recept så spara tidningen och tillaga det här receptet när solen tittar fram nu i dagarna.
Recept gäller 4 personer
Pastasallad med kassler
600 g kassler
250 g pasta av valfri sort
200 g cocktailtomater
½ salladshuvud (litet)
½ påse babyspenat
½ gurka
1 paprika
1 avokado
1 mango
5 stycken rädisor
1 bit vitost eller fetaost
Het ananasdressing
1 konserv ananas i skivor
0.5 dl socker
chili valfri mängd
Snabb Rhode Islandsås
0.5 dl chilisås
1 dl gräddfil
1 dl majonnäs
1 msk dijonsenap
vitpeppar
 
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Hacka grönsakerna. Blanda ihop alla grönsaker med den kokta pastan som fått svalna eller skölj pastan så den är helt kall.
Dela kasslern i små tärningar och bryn i stekpannan med lite smör.
 
Het ananasdressing
Öppna konserven och häll i ananasen och spadet i en kastrull. Häll på socker och torkad chili. Låt småkoka i 10 min. Mixa dressingen slät och förvara i en skål eller burk.
 
Snabb Rhode Islandsås
Blanda ihop ingredienserna och smaka av. Låt stå i kyl och gotta till sig.
 
Tips!
Servera ananasdressingen ljummen

Det här receptet har jag gjort i samarbete med Tidningen Världen Idag



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.