
10-20 krustader
Pulled beef
½ – 1 dl crème fraiche
srirachamajonäs
½ inlagd rödlök
Persilja
1. Ta färdig köpta krustader & ställ på en tallrik, fyll med pulled beef antingen färdigköpt eller så gör du egen fransyska i ugn med massor av härliga kryddor & fond. Låter den gå 4 timmar och dra isär köttet när de trådar sig.
Klicka en tesked crème fraiche, några droppar srirachamajonäs, syrad rödlök & toppa underverket med persilja.
2. Hur man lyckas med syrad rödlök? Enkelt, skiva 1 rödlök i hela cirklar eller halvmånar, koka upp 1 dl socker, ½ dl ättika samt 1 dl vatten. Låt dra minst 15 min innan du använder den.


10 skivor Serrano eller prosciutto
Cirka 50 rucolablad
50 g philadelfiaost
Lägg en klick färskost i varje Serrano skiva, lägg i rucola & rulla ihop.

1 kycklingfilé marinerad & smörstekt.
2 stora msk majonnäs
2 stora msk crème fraiche
2 stora msk philadelfiaost
1 msk Sambal Oelek
4 stycken soltorkade tomater
Finhacka kycklingen & soltorkade tomaterna.
Blanda allt till en röra. lägg i krustader & servera. Röran går att förbereda dagen innan.
Hoppas det smakar 🙂