Nyttig jordgubbssylt en kall höstdag

Nyttig jordgubbssylt en kall höstdag

Jag älskar hösten väldigt mycket. Det är min favorit årstid. Jag mår väldigt bra eftersom min astma känns som bortblåst. Inget svårt att andas, friska krispiga vindar men också mysigt regn som smattrar mot rutan. Man får mycket bakat och uttänkt på hösten, hur och vad man ska odla till våren t ex. Ungarna ville köpa jordgubbar i helgen men dem var sura och smaklösa (jordgubbarna, inte ungarna 😅) så jag kom på en liten idé. Jordgubbssylt att pigga upp gröten med en kall och grå morgon. Lätt att göra, kräver minimal ansträngning men passar utmärkt en tråkig gröt skål

250 g jordgubbar
½ dl daddelsirap

Snoppa jordgubbarna och dela eller skiva dem. I med jordgubbar och sirapen. Låt småputtra 5-10 min
Portionera på gröten och njut 🍓🥄
Enklare kan det inte bli!

Related PostsLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *