Overnight oats med blåbär och granola

Overnight oats med blåbär och granola
God morgon smaskisar 😁
overnight oats med färska blåbär blev min frukost till jobbet! Toppar den med lite extra granola samt frystorkade bär. Väldigt mättande, fluffigt, gott och energigivande när mörkret gör sig påmind när man startar bilen och brummar till jobbet.
Hör kommer mitt super enkla recept
1 person
1 dl havregryn
1½ dl mjölk
½ krm salt
½ dl blåbär
Granola

Blanda havregryn och mjölk. Häll hälften i glasburk, fyll med blåbär och toppa med grötblandningen.
På med lock och låt stå i kylen minst 8 timmar. Ta fram värm i micron (1 min) och toppa med granola. Smakar som nylagad gröt. Snabbare och fram för allt smidigare när man inte har tiden på morgonen.


Related Posts

Nyttig jordgubbssylt en kall höstdag

Nyttig jordgubbssylt en kall höstdag

Jag älskar hösten väldigt mycket. Det är min favorit årstid. Jag mår väldigt bra eftersom min astma känns som bortblåst. Inget svårt att andas, friska krispiga vindar men också mysigt regn som smattrar mot rutan. Man får mycket bakat och uttänkt på hösten, hur och […]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *