Krämiga ägghalvor

Krämiga ägghalvor

Jag tycker vanliga ägghalvor är lite tråkiga att få på julbordet eller påskbordet. Kände att jag behövde hotta upp dem lite med mitt egna recept. Dem blir krämiga och fylliga i smaken. Tar plats på bordet och får uppmärksamheten den förtjänar 🥚

Recept för 12 halvor

6 ägg
3-4 msk cremé fraische
½ dl majonnäs
färsk gräslök
salt och vitpeppar

Koka äggen 7-8 min (hårdkokta). Låt äggen svalna innan du skalar dem och delar till halvor. Gröpa ur äggulorna och lägg i en skål. Blanda med resterande ingredienser. Finhacka gräslök och blanda i. Spritsa eller klicka röran i ägghalvorna. Lätt att förbereda dagen innan gästerna kommer och väldigt goda till plockmat 😍

Related Posts

Halloumi burrito

Halloumi burrito

Igår testade jag att göra burrito med bland annat stekt halloumi och köttfärs, det blev sååå gott. Testade Santa Marias kryddblandning för just halloumi vilket var pricken över i. De har även kommit med en majo till tacosen som är helt vegansk!. Ni bara måste testa […]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *