När man är själv hemma och barnen sover passar det utmärkt att experimentera i köket med lite Kylslåpsrensning. Det här är verkligen en tunnbröd dröm! Kan vara den bästa smörgås jag gjort 😁
För att få den alldeles perfekt har jag haft i Pulled beef, worcesterbearnaise picklad rödlök, chips med smak av chipotle chili samt koriander
Jag hade fransyska klar i kylen från tidigare i veckan som jag fortsatte koka ett par timmar för att få den extra trådig och mör.

Worchesterbearnaise
1 dl vatten
1 msk vitvinsvinäger
1 Schalottenlök
1 msk torkad dragon
1 msk torkad persilja
2 äggulor
100 g smör
1-2 msk worcestersås
1. Lägg vatten, vitvinsvinäger, Schalottenlök & kryddor till reduktion i en kastrull och koka ihop tills ca ½ återstår. Sila bort kryddorna och häll tillbaka vätskan i kastrullen.
2. Häll ner reduktionen och äggulorna i en bunke. Sätt bunken över en kastrull med kokande vatten och vispa tills det tjocknar.
3. Häll försiktigt i smöret under ständig vispning. När allt smör vispats i ska såsen vara tjock och blank. Sluta inte vispa över vattenbadet, då skär sig såsen direkt.
4. Vispa i worcestersåsen.

2 dl kokande vatten
2 msk ättika
1 rödlök
Jag gjorde min picklade rödlök väldigt hastigt och utan socker. Det är antingen ris eller ros. Jag älskar den här snabba varianten.
1. Skala och skiva löken tunnt
2. Häll det kokande vattnet över rödlöken i en glasbruk, tillsätt ättika och låt stå framme ca 1-2 timmar
Nu är det bara att lägga på alla ingredienserna i tunnbrödet och toppa med färsk koriander. Hoppas du älskar det!!