Tre aptitretare

Tre aptitretare
En fantastisk god aptitretare med härliga smaker & olika texturer. Den har en krispig botten, pulled beef med mycket smaker, en len crème fraiche, syrad rödlök samt en stark srirachamajo. Den har verkligen allt en aptitretare behöver för att kännas sådär extra lyxig.

10-20 krustader
Pulled beef
½ – 1 dl crème fraiche
srirachamajonäs
½ inlagd rödlök
Persilja
1. Ta färdig köpta krustader & ställ på en tallrik, fyll med pulled beef antingen färdigköpt eller så gör du egen fransyska i ugn med massor av härliga kryddor & fond. Låter den gå 4 timmar och dra isär köttet när de trådar sig.
Klicka en tesked crème fraiche, några droppar srirachamajonäs, syrad rödlök & toppa underverket med persilja.
2. Hur man lyckas med syrad rödlök? Enkelt, skiva 1 rödlök i hela cirklar eller halvmånar, koka upp 1 dl socker, ½ dl ättika samt 1 dl vatten. Låt dra minst 15 min innan du använder den.
När man inte har tiden att lägga på aptitretare men ändå vill bjuda gästerna på något gott kan man slänga ihop en som både går snabbt men som också är otroligt god. Den innehåller 3 ingredienser!!
10 skivor Serrano eller prosciutto
Cirka 50 rucolablad
50 g philadelfiaost
Lägg en klick färskost i varje Serrano skiva, lägg i rucola & rulla ihop.

Jag testade en ny goding här i helgen. smaken av en krämig kyckligröra med lite sting i en krispig krustad. Receptet kommer här!
1 kycklingfilé marinerad & smörstekt.
2 stora msk majonnäs
2 stora msk crème fraiche
2 stora msk philadelfiaost
1 msk Sambal Oelek
4 stycken soltorkade tomater
Finhacka kycklingen & soltorkade tomaterna.
Blanda allt till en röra. lägg i krustader & servera. Röran går att förbereda dagen innan.
Hoppas det smakar 🙂


Related Posts



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


%d bloggare gillar detta: