Krämiga ägghalvor

Krämiga ägghalvor

Jag tycker vanliga ägghalvor är lite tråkiga att få på julbordet eller påskbordet. Kände att jag behövde hotta upp dem lite med mitt egna recept. Dem blir krämiga och fylliga i smaken. Tar plats på bordet och får uppmärksamheten den förtjänar 🥚

Recept för 12 halvor

6 ägg
3-4 msk cremé fraische
½ dl majonnäs
färsk gräslök
salt och vitpeppar

Koka äggen 7-8 min (hårdkokta). Låt äggen svalna innan du skalar dem och delar till halvor. Gröpa ur äggulorna och lägg i en skål. Blanda med resterande ingredienser. Finhacka gräslök och blanda i. Spritsa eller klicka röran i ägghalvorna. Lätt att förbereda dagen innan gästerna kommer och väldigt goda till plockmat 😍

Related PostsLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


%d bloggare gillar detta: