Kesoplättar med blåbärssylt

Kesoplättar med blåbärssylt
Helgplättar blev kesoplättar 😌 
Krämiga och nyttiga. Tillsammans med blåbärssylt blev det en riktig topp frukost.
Så här enkelt gör du dom

250 g keso (liten burk)
2 ägg
1 msk mjöl, dinkelmjöl eller majsmjöl 
1 krm salt
1 tsk vaniljpulver 
olja för stekning
Blanda ingredienserna ordentligt och stek som vanliga plättar.
Blåbären tog jag upp från frysen och snabbkokade med daddelsirap

Related Posts

Majsplättar med halloumi

Majsplättar med halloumi

Ja ni hörde rätt!! Hur gott låter det inte? Sött och salt som bildar en härlig smakupplevelse du inte vill missa. Som grädde på moset är dem plättlätta att göra. Jag gjorde en snabb tzatziki röra till den här lunchen för att få ännu mer […]

Nyttig jordgubbssylt en kall höstdag

Nyttig jordgubbssylt en kall höstdag

Jag älskar hösten väldigt mycket. Det är min favorit årstid. Jag mår väldigt bra eftersom min astma känns som bortblåst. Inget svårt att andas, friska krispiga vindar men också mysigt regn som smattrar mot rutan. Man får mycket bakat och uttänkt på hösten, hur och […]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *