Fiskpinnar med remouladsås

Fiskpinnar med remouladsås
Receptet avser 2 vuxna och 2 barn

Fiskpinnar 
500 g torskfilé 
1 äggvita
1 ägg 
mjöl
pankoströbröd 
1-2 l rapsolja eller frityrolja 

1. Mixa torsk och äggvita till en massa.

2. Rulla till avlånga korvar i mjöl, det blir ca 10-11 st.

3. Rulla dem försiktigt i uppvispat sedan i ströbröd.

4. Lägg i dem med hålslev. Fritera 3 st åt gången i ca 180-190° Det tar ca 40-60 sek tills de är gyllene och alldeles perfekta 

Remouladsås
1 dl majonnäs eller ½ dl färdigköpt 
1 dl creme fraiche 
4 msk bostongurka
2 msk kapris
några nypor färsk persilja 
salt peppar och citron

Smaka av hela tiden för bästa resultat 💛


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *