Havrerutor med choklad

Havrerutor med choklad
Recept ca 40 st
(1 plåt, form 27×30)
8 dl havregryn
1 msk bakpulver
1 dl socker
1 dl ljus sirap
300 g extra saltat smör
Ca 200g choklad
1. Blanda alla ingredienserna utom chokladen till en smuldeg.
2. Smöra formen och tryck i smuldegen.
3. Sätt ugnen på 175° och ställ i mitten av ugnen i 15 min. Låt svalna i formen.
4. Smält chokladen och häll på kakan. Låt svalna i kylen. 

Hoppas det smakar.

Related Posts

Kvargkaka med plommon

Kvargkaka med plommon

Idag bakade jag super nyttiga och väldigt mättande Kvargkakor. Helt perfekt när  blodsockret börjar sjunka på eftermiddagen eller varför inte till frukost?! jag skrev ner receptet här under. Det kommer bli ett populärt bröd hemma hos oss 😍



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *