Jag älskar tacos! Speciellt när man gör en ny variant än man är van vid. Därför vill jag gärna dela med mig av mitt recept.

150 g kyckling färs
1 ägg
4 msk ströbröd
grillkrydda, vitlökskrydda, paprikakrydda malen ingefära & salt
3-4 dl Panko ströbröd
3-4 dl matolja
Blanda alla ingridienser och rulla dem i panko. Häll oljan i en kastrull och fritera tills det är gyllene runt om.

1 äggula
1 tsk vitvinsvinäger
0.5 tsk dijonsenap
2 dl matolja el rapsolja
Vispa allt förutom oljan de ska bara droppas i tills du har önskad konsistens.
Blanda sedan i valfri mängd chili & stark tacosås på burk.
Friterad polkabeta
1 polkabeta
Resterande av oljan från kroketterna. Skiva polkabetan i 3-4 m.m.
finhacka dem på längden & fritera dem i samma kastrull som kroketterna tills det är gyllene.
Ta upp & lägg på hushållspapper. Häll på flingsalt. Låt svalna!
Lägg upp allt på ett mjukt taco bröd. Sen är det bara att servera!
Hoppas du gillar det.